Travel

Wednesday, November 11, 2009

Pelajar Terbaik Tadika Generasi Bestari

Tahniah Amyra Nur Aisya!!

Aisya terpilih menjadi pelajar terbaik Tadika Bestari 2009.Terima kasih kepada cikgu2 Tadika Bestari – Cikgu Wati, Cikgu G, Cikgu Lily (itu jer yang mama tau J)Dan terima kasih kepada Score A Programme J


Mama memang tak sangka Aisya boleh jadi pelajar terbaik akademi.
Kandou (syahdu) rasanya bila tengok gambar Aisya dalam booklet agenda majlis graduasi.
Kandou sebab tak sangka anak mama nih pandai dan dah besor rupanya anak mama nih..uhuk!!

Mama harap, Aisya akan sentiasa cemerlang pada masa akan datang. Amiiinnnn…


Booklet dan makan petang yang disediakan.
Roti jala & kuah duriannya sedaaapp!!
Pelajar 6 tahun menyampai nasyid.
Dapat piala untuk setiap subjek.
Aisya menyampaikan poem bersama kawan - Atiqah
Papa dipanggil ke pentas untuk menyampaikan hadiah kepada Olahragawan/Olahragawati


Aisya dan Amna posing dengan hadiah. Amna pun belajar rajin2 yer..nanti leh dapat hadiah macam kakak :)

7 comments:

  1. Tahniah aisya... semoga sentiasa jadi yg terbaik...

    ReplyDelete
  2. wahh tahniah...nie ikut jejak mamanyee la nie...selalu dpat adiah masa skolah2 dolu...heheheh

    ReplyDelete
  3. Umi,
    Harap2 begitu la..insyaAllah..

    Noor,
    mekasih..mekasih :)

    ReplyDelete
  4. wah wah wahhh!! Omedetou Myraa!!!! Pandaiiinyerrr anak dara mama nihhhh..jadi best student lagi! Moga terus berjaya yekkkk... Myra gi school dah pakai tudung ekkk.. comellll jeeeekk!
    p/s: apsal kekadang susah nak buh komen kat sinih ni.. huhuhuhu. Ni rasanya cubaan ke-3 kott..

    ReplyDelete
  5. fuhhhh....anak sedara uncle cemerlang, syabas

    ReplyDelete
  6. ucu bangga ngan aisya...KEEP IT UP DEAR...

    ReplyDelete
  7. izan,
    tadika ni memang wajib pakai tudung :).
    p/s: susah nak buh komen? alamak...tak tau la plak..

    uncle long,
    terima kasih!

    ucu,
    kak naa pun bangge..hahaha *kembang idung.

    ReplyDelete

Terima Kasih Sebab Sudi Komen :)

There was an error in this gadget