Travel

Thursday, October 24, 2013

10th Anniversary ♡ Tokyo Disneyland ♡♡ finale

Setelah puas meround Toontown, hari pun dah makin gelap.. Dari kejauhan nampak Daytime Parade " Happiness is here". Seronok betul tengok Disney karektor berjoget-joget. Hehehe
Tambah anak-anak Donald Duck tu.. Kiut sangat!!


Decoration yang ada masa Halloween sahaja. Model macam kena paksa. Ekekkeke

The best view. Tapi ramai gila orang weehhh!!

Dinner malam ni, mickey mouse waffle with ice-cream. Jenuh melilau cari restoran yang 'boleh' makan & tak penuh. Ini je yang ada, itu pun duduk kat luar. Gila sejuk!!

Ala.. Comeynya Ali!!

Menunggu "Disney Magic in The Sky" - persembahan bunga api. Tapi malangnya, persembahan bunga api di cancel kan sebab keadaan angin yang kuat. Uwwwaaaaa!! Penat tunggu tau!

Bila dengar annoucement cancelled, terus lah bergerak keluar dari Tokyo Disneyland. See you later!

Perjalanan diteruskan ke rumah Anis & Bird untuk tumpang bermalam (save duit hotel.. Heheheh)

Tak ingat sampai pukul berapa. Tapi memang kepenatan & kelaparan. Anis jamu makan nasi.. Alhamdulillah.. Sedap sangat. Makwan pun puji masakan Anis, terutama sayur cendawan tu. Terima kasih daun keladi yer Anis & Bird.

Rindunya ふいんき rumah jepun. T_T

Esoknya .. Pagi-pagi lagi dah kena bangun dan bersiap-siap untuk ke Osaka. Sempat bergambar dengan Anis.

Papa & Uncle Bird.. Memang サラリーマン betul Uncle Bird dengan suite & payung.. また日本に住みたい!

Sekali lagi Mama nak ucapkan jutaan terima kasih kepada Anis & Bird for the hospitality. 本当にありがとう!!










No comments:

Post a Comment

Terima Kasih Sebab Sudi Komen :)

There was an error in this gadget