Travel

Sunday, June 13, 2010

My Family's Sweetest Moment @sweetomoide Contest

*dari atas mengikut pusingan jam: Mama, Papa, Aisya, Amna & Aimy

Lama x jengah blog ni..dah bersawang! Huhuhu..Untuk mencuci sawang2, Mama nak join Untie Izan nya contest :)
Gambar ni diambik sempena hari jadi Amna yang ke 4. Sebelum kuwar gi makan kek kat OU. Happy besday Amna! Dah besar anak Mama. Semoga Amna tak degil2 lagi lepas ni yer...
Susah oooo nak amik gambar ni, mula2 Aimy ngamuk..tuh yg ada botol susu tu..heheh..nak bagi center semua muka dapat pun bukan senang, sebab guna iphone, x der skrin yg boleh tengok..button pun kena touch jer..seb baik digital, bleh amik banyak2..hehhe..tapi ini la gambar terbaik..semua masuk..heheh

Untuk sertai contest ni sila ke www.sweetomoide.blogspot.com


4 comments:

  1. me singgah tgk pic...uniknya pic ni...good luck!

    ReplyDelete
  2. cantik gambar ni zali...

    ReplyDelete
  3. mama zharfan & ume..tq! tq! :)

    ReplyDelete
  4. Salam Cik Ambrynaaaa.. Tahniahh...!
    Jangan lupa buat entry dan E-mail detail ya...!

    Check it out!
    http://sweetomoide.blogspot.com/2010/06/winner-of-my-familys-sweetest-moment.html

    Keep in touch ya! Muaahhhh...!!

    ReplyDelete

Terima Kasih Sebab Sudi Komen :)

There was an error in this gadget