Travel

Sunday, February 06, 2011

Dinner di Fish & Co. Restaurant One Utama

Hari ni cuti Chinese New Year, sepanjang siang bermalas-malasan di rumah. Malam, mama ajak papa dinner kat luar. Papa bawa pegi One Utama. Banyak kedai tutup, almaklum la cuti CNY kan..tapi pengunjung OU tetap ramai. Kedai yang biasa tak ramai orang pun penuh!
Firts time masuk Fish & Co ni, biasanya jeling2 jer...hehheh...interiornya memang cantik..konsep hitam putih..memang nampak moden. Dah namanya Fish & Co kan? Mesti la specialtynya ikan :)..jadi mama & papa order Fish & Chips..tapi chips dah abis..boleh tukar - vege, rice or coselow..Mama & Papa pilih coselow.
Kalau ikutkan mama pilih New York Fish & Chips..sepatutnya ada cheese..bila makan, x der rasa cheese pun..rupa2nya tertukar dengan Papa..rasa sikit papa punya..hmmm, tak best la ada cheese tu. Yang mama suka Coselownya..sedap!! lain sikit resepi coselownya..ada letak kismis.
Lagi satu, makananya dihidangkan dalam kuali :)
Napkinnya cantik :)

interior berkonsep hitam & putih. nice!!

aisya order air Cola Tonic - bawah coke atas sprite..bunyi kemain lagi..kekke

Aimy tak nak duk atas babychair..notty betul la..tak mo diam!

Aisya menghabiskan makanan papa:)

Fried Calimari. Ini baru betul sotong goreng tepung!!

liciiiinnnnn :)

Bill papa bayar. Thank You Papa!! :)

2 comments:

  1. berapa hinggit bill nye tu? auntie noora nampak 7.75 je. ehehhe..murah le kalo gitu. owh owh..betul ke? kami tak pernah lagi jejak fish n chips ni. emmm....

    ReplyDelete
  2. Noora~ RM67.75 ..huhuhu..boleh la try nanti:)

    ReplyDelete

Terima Kasih Sebab Sudi Komen :)

There was an error in this gadget