Travel

Saturday, November 07, 2009

Nasi Lemak Antarabangsa Kampung Baru

Pernah dengar tak pasal Nasi Lemak Antarabangsa Kampung Baru?
Dah lama mama dengar pasal nasi lemak ni..tapi tak pernah la makan.
Hari Sabtu, lepas mama pegi Kenshido HQ kat Kota Damansara, mama dan kawan2 mama..Untie Wati, Untie Liza & Untie Siti ikut papa dan kawan-kawan papa makan kat Restoran Nasi Lemak Antarabangsa Kampung Baru cawangan Dataran Sunway, Kota Damansara.

Mama makan nasi lemak kerang + telur goreng + air barley. Nak tau harganya? RM10.65!! uhuk!! macam makan nasi briani harganya. Dah la order self service, kena beratur. Air jer yang dihantar. Dari segi rasa pun, tak la sedap sangat..sedap lagi nasi rm1 yang mama selalu beli on the way nak pegi kerja :). Lepas nih, rasanya kalau nak pegi makan sendiri tuh tak pegi dah kut..kalau org nak belanjer..itu lain citer..hahahhaha!!!



Untie Siti dan Untie LizaUntie Wati & mamaMakan mee goreng mamak, kena perah limau..baru kaw!!

Mamat waiter bukan melayu yang agak menghairankan mama & kawan2. Orang mana la nih :)

Lepas makan, mama & kawan2, pegi Butik Ariani. Terbeli 2 tudung :p. Beli yang ada diskaun..tak sanggup lagi beli tudung harga seratus lebih..heheh

2 comments:

  1. nasi lemak kg baru? erk..tak sedap mana la. pernah mkn yg kat wangsa maju. sambal dia pun macam tak cukup tumis je. mee rebus dia pun kurenggg..mahal lak tuh!! betul la tu. kalo nak p sendiri lagi next time, takde lah. tak ingin! lain la kalo rasa dia dah upgrade jadi sedap :-)

    ReplyDelete
  2. itu ler pasal..ntah apa yg sedap & 'antarabangsa'nya :(

    ReplyDelete

Terima Kasih Sebab Sudi Komen :)

There was an error in this gadget