Travel

Sunday, November 15, 2009

Happy Birthday Papa

Otanjoubi Omedetou..

Terima kasih kepada Uncle Long yang telah 'menaja' dinner sempena birthday Papa hari ini :).
Dinner telah berlangsung di Sun & Surf Restaurant, Sunway Resort & Spa Hotel.

Sebenarnya Uncle Long memang nak belanja satu family sebab dapat 'durian runtuh'. Tetengok dekat ngan tarikh birthday Papa. Jadi Mama request la Uncle Long buat 15 Nov :). Thank You Uncle Long!!

Sedap wo..macam2 menunya..yang bestnya sebab ada sushi dan sashimi!! Itu la makanan pertama yang mama terjah..hehehhe. Lagi satu yang 'menangkap mata' adalah pancuran coklat..kalau ada kat umah best nih!



Ini la pancuran coklat..apa nama nya ek?

sashimi for birthday boy.. :)

tokyah dan makwan. tokyah macam YB la...

penaja kita ari ni..uncle long, untie ummi & dania.

4 comments:

  1. perrghhh best bestttt... durian yang runtuh dapat makan Sashimi plakk!!! ekekekkeek. Weh aku pun tak pernah merasa 'pancuran' coklat uhh wehhh! anyway happy belated bufday to Pakcikk heheheh

    ReplyDelete
  2. Apa dah jadi ngan rambut amna? Hepi belated birthday to Amry..

    ReplyDelete
  3. owh..best best!! happy belated b'day buat papa amyras!!

    ReplyDelete
  4. Umi,
    kepalanya berkudis..potong pendek la terus...dah elok dah..alhamdulillah..

    ReplyDelete

Terima Kasih Sebab Sudi Komen :)

There was an error in this gadget