Travel

Sunday, July 17, 2011

Jacob's Walk of Life - Penat Gila Wehhhh!!!

17hb Julai 2011 (Ahad) bertempat di Taman Botani Shah Alam (@ Bukit Cherakah) kami join Jacob's Walk of Life. Ucu & uncle Ipin dah 3 tahun berturut2 join Jacob's ni dan tahun nih Ucu ajak semua family. Memandangkan penyertaan free dan Amyras pun dah besar, rasanya takde masalah kut nak berjalan :).
Pendaftaran tutup pukul 8.00 pagi, so, kena la bertolak awal dari rumah makwan. Orang paling awal bangun
ialah Amna..semangat gila nih!


Muka ceria masa baru sampai

3 family yang bersemangat nak berjalan :)

Sebelum berjalan, ada acara aerobik dan di tapak senamrobik tu Jacob's edarkan biskut free.
Ada juga sponsor2 @ booth2 lain seperti Anlene & Fitness First.


Duta Jacob's - Farah Fauzana pun ada.
Sepanjang jalan sejauh 6km, Jacob's bagi kata2 perangsang.
Paling tensen, ayat last sekali. Penat? PENAT dia tanya??????
Papa mendukung Aimy sepanjang jalan. Aisya bad mood, Amna pun sama..siap nangis lagi.
Memang menduga kesabaran betul!!
Bila dah sampai garis penamat pun tak rasa lega, sebab dari situ nak pegi ke parking jauuuuhh lagi..uwwaaaa!!!

Ini goody bag yang semua org dapat sorang satu.
Tahun depan nak join lagi?
TAK NAK!! cepat jer Aisya jawab..hahhahah

5 comments:

  1. wah, saya dan family join jugak :)

    ReplyDelete
  2. happening siott!!! colourfull lagi!!!!
    gagah gak nko join ni walopon preggy zalie wehh! moga senang bersalin nanti eheheheh

    ReplyDelete
  3. Ayu... Tak sakit badan ke? Saya sampai la nih sakit peha.. Huhuhu

    Izan.. 6 km tu aku rasa kurang dari ko berjalan dalam Bandung tu.. Hehhehe

    ReplyDelete
  4. boring jer budak2 tewww kanns.. ekeke

    ReplyDelete
  5. Thought of joining Jacobs run someday too! Great family outing event!

    ReplyDelete

Terima Kasih Sebab Sudi Komen :)

There was an error in this gadget