Travel

Friday, November 01, 2013

Japan Trip ♡ 10th Anniversary Episode Finale

Sampai masa untuk berangkat. Flight hari ni pukul .... tak ingat dah.. Hehehe..
Tapi ada masa la nak lepak-lepak dan tak terkejar-kejar. Almaklum la.. Turun tolak trolley je pegi kaunter check-in.
Kat kaunter, staff Air Asia bagi stroller untuk Ali sementara nak tunggu naik flight. Sangat membantu!!



Posing dalam bilik..
Amna & Aimy tido lagi.
Baju merah Ali ni mana ntah Mama letak, ini la kali terakhir pakai baju ni.. Sampai sekarang tak kelihatan. Seluarnya ada plak..hmmm.. Misteri betul.


Melancong ke Jepun


Nampak tak kat belakang tu ada kapal terbang.. Nampak tak?


Dalam flight dah. Dapat tempat duduk sebaris. 


Seat belt untuk baby.





Makan time. Ini lunch box untuk kanak-kanak. 


Orang lain makan, depa pakat tido.


Hahahhaha.. Sorry Amna!! (papa yang amik ni yer..)



Lunch untuk Mama. Menu apa ntah lupa dah...


Aisya menikmati hotdog.. Habis! Lapor sangat la tu.


Papa takut tengok ni.. Gayat!!


Amna dah bangun tido.
Sampai LCCT mengikut masa yang dijadualkan. Panas betul cuaca Malaysia. Heheheh
Terima kasih kepada Uncle Ipin sebab sudi datang amik kami. 

Papa, bila nak gi Jepun lagi?







No comments:

Post a Comment

Terima Kasih Sebab Sudi Komen :)

There was an error in this gadget