Travel

Monday, May 22, 2006




BEG BARU ECAH

Pagi-Abang pi kerja(OT), cam biasa Abang belikan sarapan sebelum pegi kerja.
Abang belikan roti canai. Thank you Abang!!
Ecah macam biasa, kalau cuti duk umah, VCD la jawabnya.
Aku pun join sebantal la...nak tengok Melodi pun terlepas sebab tido...kekkeke

Tengahari Abang balik, aku ngan Ecah ngah tido. Masak?? waktu2 cenggini,
aku malas nak masak. Peti ais pun x der barang untuk dimasak. Sajer memang x beli pun.

Abang plak tido, aku bangun bersiap nak pi 1utama.

Teringin nak makan speghatty, teringin nak pegi the Curve tapi x larat rasanya
nak berjalan2. Abang nak pi 1Utama sebab nak pi Eneos. Beli minyak itam.

Bila dah pegi shopping complex tuh, kalau x shopping tak sah ler...beli baju & beg skolah tuk Ecah.
Tengok la gambar, semangatnya Ecah bawak beg tuh...comel jer aku tgk...kekkeke

2 comments:

  1. ecah yang teringin nak beg atau nko sesaja nak belikan utk dier...

    ReplyDelete
  2. The money keeps coming!
    earn with .ws domains
    Dont pass up this opportunity
    #37 fastest growing company in U.S.
    see the video!
    www-franco.blogspot.com

    ReplyDelete

Terima Kasih Sebab Sudi Komen :)

There was an error in this gadget