Travel

Sunday, May 21, 2006

FIESTA NETBALL IDOLA
Kemain lagi namanya...kekkek...terbuka netball perodua.
Team CMK tak join sebab x cukup player. Sian kat Nozie & Su,
depa nak main, tapi tak der team yg nak import diorg. Tapi sayang team CMK
x join, kalau join memang bleh menang.
Aku duk bawah khemah jer...

Abang ngan Ecah pi Gombak. Abang nak pasang radiator baru.
Kena rm35. Balik dari pasang radiator, Abang amik kat padang
Perodua. Pegi lunch kat KFC Rawang. Guna voucher yang perodua kasik sempena volume achieved target.
Dah lama dah dapat voucher tuh, tapi x terpegi-pegi ke KFC.

Lepas lunch pi Shah Alam. Abang janji nak pi survey Restoran Tasik Indah dengan Fendi
tuk DIT Dinner. On the way, aku tido jer...ngantuk betul rasa.

No comments:

Post a Comment

Terima Kasih Sebab Sudi Komen :)

There was an error in this gadget