Travel

Sunday, April 13, 2014

Trip GuangZhou ~ Arrival + Jin Xiang Hotel

Sampai Banyun International Airport pukul 12.30am 26hb Mac 2014. Rombongan disambut En. Suhail selaku tourist guide a.k.a kawan Uncle Ipin. 
Cuaca dikatakan dalam 20-22 darjah celcius, tapi tak sejuk pun.....

Dari Airport ke hotel naik bas@coaster. Nama hotel Jin Xiang Hotel ( sampai la nih tak ingat2 nama hotel nih.. Kikiki)
En.Suhail kata hotel 2-3 bintang.. Tapi macam takde bintang jer.. Hehhehe..
Tengok range harga 100-200yuan.

Pemandangan depan hotel

Check-in time. Masa check-in bayar untuk sehari je walau pun nak stay 4 hari. Esok bayar lagi. Pelikkan....

Pak Guard yang ralit tgk tab. Huhuhuhu

Kad kunci.

Ini bilik kami yang lampunya sangat romantik. 

Masuk-masuk nampak toilet.

Tempat sangkut baju??

Remote semua tulisan cina.

Plug boleh guna macam kat Malaysia. Bawak jugak yang universal tu, tak guna pun.

Dalam bilik ada sekotak benda ni. Kat luar pun ada. Tengok gambar pun tau kan untuk apa. (^ ^)

Sebab sampai bilik pun koi 2 pagi, esoknya rombongan start koi 10.00am. 



No comments:

Post a Comment

Terima Kasih Sebab Sudi Komen :)

There was an error in this gadget