Travel

Saturday, June 08, 2013

Pantai Sepat, Kuantan Pahang

Selain dari Teluk Cempedak, di Kuantan ni ada Pantai Sepat. Pantai yang boleh lepak-lepak dan buat aktitivi pantai yang
lain.

Petang ni, masa on d way hujan lebat. Tapi alhamdulillah, sampai je kat Pantai Sepat lebih kurang pukul 6.30petang hujan dah berhenti. Tapi gerai yang jual kueh-mueh dah nak tutup.
Teringin nak makan kopok lekor sebenornya... Huhuhu

Petang-petang ni air surut. Angin takde jadi tak dapat nak main layang-layang.
Sebab sampai pun dah lambat, tak leh lama-lama lepak kat sini. Next time maybe boleh piknik ke kat sini :)

Picture edit using VSCOcam Apps.


















1 comment:

  1. dapat pekena kopok lekor or celup2 goreng best ni

    ReplyDelete

Terima Kasih Sebab Sudi Komen :)

There was an error in this gadget