Travel

Monday, December 05, 2011

Perkembangan Dalam Kehamilan: Kedudukan Uri

Kandungan Mama kali ni 2 kali scan kat Klinik kesihatan Serendah. Minggu ke 20 dan minggu ke 30. Doctor kata kedudukan uri kat bawah, tapi tak menutupi "jalan" baby nak keluar. Doctor takde plak advise apa2. Cuma katanya kena scan lagi 2 minggu.

Mama google2, jumpa web ni www.babycenter.com dan ada gambar kedudukan uri. Mama rasa kedudukan uri Mama gambar yang tengah2 tu.
Mengikut kata dalam web ni, kedudukan uri macam ni still boleh bersalin normal.

Masa scan 4D kat klinik swasta waktu tu 4/5 bulan, takde plak doctor mentioned pasal uri kat bawah ni. Bila tanya doctor, uri OK katanya... Hmmmmm

Mama harap Mama boleh bersalin normal dan semoga tiada kesulitan semasa bersalin nanti. Aminnnnnnn!!!

1 comment:

  1. mudah-mudahan boleh bersalin normal dan di permudahkann!!!!! aminnnnnnnnnnn

    ReplyDelete

Terima Kasih Sebab Sudi Komen :)

There was an error in this gadget