Travel

Friday, November 04, 2011

AmbryNaa's 9th Anniversary ~ Swimming Pool Time!!

Lepas breakfast, masa untuk mandi kolam!
Kalau tido hotel, ini la masa yang ditunggu2 dek Aisya & Amna.
Mama lepak2 tepi swimming pool sambil baca magazine & perati gelagat anak2 Mama mandi kolam...seronok sangat! Rasa very relaxing :)

 Sambil2 tu Mama 'menembak' pemandangan sekitar swimming pool. Dari swimming pool ni, leh nampak jalan raya depan One Utama. Macam rooftop garden gitu :)

 Mama suka gambar ni ;)

 Aksi anak2 Mama mandi kolam..seronoknyaaaa!!!

 Aksi Aisya menggelungsur.

 Aksi Amna menggelungsur pulak. Tapi Papa kena tunggu la..penakut Amna nih! :)
Tak ramai yang mandi kolam kat area budak2 ni, cuma ada 1 family omputih.
Dah dekat koi 11 pagi, kerah bdak2 naik..jenuh nak ajak naik..isshhhh...isshhhh...
Kang terlajak plak check-out time.

Masa untuk check-out. Sambil tunggu Papa check-out, bdak2 nih main lari2 seluruh bahagian lobby...adoooyaaaaiiiiii...nak jerit2 marah malas....Mama tengok jer diorang duk lari2, guling2 kat lantai...alahai anak2 Mama.

Lepas ni nak pegi bangunan sebelah, Sri Pentas. Ada sambutan Hari Kanak-Kanak Sedunia.
Jumpa di next entry!!

No comments:

Post a Comment

Terima Kasih Sebab Sudi Komen :)

There was an error in this gadget