Travel

Sunday, November 23, 2014

Happy 12th Anniversary ~ 19 October 2014

Breakfast di Cafe Royal Chulan Damansara. Apa nama cafe dah lupa. Banyak pilihan!
Sebab bilik termasuk harga breakfast untuk dewasa 2 org je. Budak kecik Aisya & Amna kena charge RM22 sorang.
Staffnya mesra-mesra belaka. 
Memang rasa nak datang lagi hotel ni.

Lepas makan kenyang-kenyang. (Mama  inform makan banyak2, lunch tak de hari ni.. Hehe). 
Mandi kolam pulak. Semua tak bawak baju mandi, sebab minggu lepas tinggal kan kat umah makwan. Amna pegi tanya kat yang jaga kaunter tuala, boleh tak masuk kolam pakai tracksuit. Boleh!! Seronok Amna. 
Seb baik tak strict sangat management hotel nih. Kolam pun cantik.

Dah puas mandi ( tak puas lagi sebenarnya budak2 ni.. Jenuh nak suruh keluar dari kolam ). Masa untuk check-out.

Lepas check-out pegi singgah OU plak. Lama tak gi OU, sampai ONE card invalid ( agak je sbb duit ada lagi dlm card tu )
Tengok wayang citer kartun - The Book Of Life. 
Best jugak, kisah cinta dari kecik sampai mati boleh hidup balik. Hehehhe

Masa dinner, mama buat yakiniku dari daging korban. Mama tak pandai buat la, liat!. Huhuhu

























No comments:

Post a Comment

Terima Kasih Sebab Sudi Komen :)

There was an error in this gadget