Travel

Sunday, November 23, 2014

Brunch di Wondermilk Publika

Pada suatu hari Brunch di Wondermilk Publika. 
Pertama kali datang ke Publika ni. Menarik tempatnya. Banyak kedai makan dengan decoration yang cantik.
Kali ni nak try Wondermilk, glamer dengan susu berperisa & cupcakes.
Makanan nya pun boleh tahan gak sedapnya. Tapi mahal!! Tak leh gi selalu. Huhuhu.. 

Arca yang menarik dari barangan terbuang.


Ini dia pintu kedai Wondermilk. Comel je kedainya.


Deretan cupcakes yang menggiurkan. Tapi kecik beno sizenya. Huhuhu

Susu berperisa vanilla, butterscotch & satu lagi tak ingat.. Hahahha
Pengalaman yg menarik.

Cupcakes pilihan Aisya

Kid's meal

Sandwich & baked speghaty



Drink more milk katanya...


Ada corner untuk budak2 main. Memang membantu parents nak makan dengan aman. Hehehhe

Nice deco kan? Kalau tengok dinding papan tu macam dinding umah Atuk dulu-dulu. 

Nak suap jugaakkk...

Posing jap kat luar. 
Nice place to hang out.
Nak pegi lagi try kedai lain plak. :)
















No comments:

Post a Comment

Terima Kasih Sebab Sudi Komen :)

There was an error in this gadget