Travel

Sunday, July 07, 2013

Farewell Outing

Wahhh!! Lamanya tak hupdate!
Banyak cerita nak story tapi tersekat kat photo album jer.
Sebelum Ramadhan, Mama & kawan-kawan pegi jalan-jalan makan-makan sempena farewell untie Ckin. Sob!sob!sob!

Mula-mula breakfast kat SukhoThai, 1st time breakfast kat sini. Ada roti canai, nasi lemak & kueh mueh. Tempat yang sesuai makan roti canai kalau tak suka pegi kedai mamak :). Lepas tu terus pegi The Curve, kedai pun tak buka lagi. Kihkihkih.

Sementara menunggu Untie Ckin (Untie Ckin duk Shah Alam, yang lain semua duk Bukit Beruntung) kami shopping hadiah utk untie Ckin & baby Adrian.
Bila Untie Ckin dah sampai, sambung shopping lagi.. Parkson kat The Curve ni mahal betul harga barang2nya. Memang bukan taste my pocket lah. 

Hari ni lunch kat Bubba Gump Restaurant. Sepatutnya makan shrimp, tapi sorang pun tak order shrimp. Kehkehkeh..
Suka sangat decoration kedai ni. Harga makanan memang mahal la.. Dalam range RM25~RM50 kut.. Itu belum masuk air lagi. Kalau nak makan sini, time bonus boleh la. Hahahah

Lepas makan, bergerak pegi One Utama plak. AEON lebih affordable kalau nak shopping. Akhir sekali singgah di Big Apple Donut, tapau donut untuk anak-anak tersayang. Sebelum tu terjumpa Sofea Jane!! Perghhh cantik gila!! Terkedu mama tengok Sofea Jane.

Today was fun. Hope will hang out with girlfriends again.
























2 comments:

  1. Yg paling best..signage 'run forrest run' n 'stop forrest stop' tuu...tq to untie ckin..kalau x sampai tutup restaurant x order2 lg. part paling kelakar..brader waiter tu siap refill air lps 2 kali refill..problem kalau untie2 ni dtg...huhuhuuu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahah.. Yang re-fill air tu memang terbaekkk lah! Tak request pun dapat..

      Delete

Terima Kasih Sebab Sudi Komen :)

There was an error in this gadget