Travel

Saturday, July 06, 2013

Rezeki Pertama dari Nuffnang ~ Alhamdulillah

Mama start berblog dari tahun 2006. Ini entry pertama http://ambrynaa.blogspot.com/2006/05/ape-bende-blog-nih.html?m=1 hahaha.. Cam hampeh!!
Buat blog sebab kawan-kawan Mama ramai yang ada blog.
Dulu nak kena on PC/Laptop baru bleh nak update blog. Sekarang tidak lagi, bleh update dari handphone. Ambik gambar guna handphone, update blog guna handphone. Senang!

Iklan Nuffnang ni tak ingat bila Mama start register. Tapi yang pastinya dah bertahun lah!! Huhuhu.. Mula-mula target kalau dapat RM50 je nak redeem. Bila lama tak check, tiba-tiba dah lebih RM50. Sampai la ke amount RM250++ ni. Ingatkan nak redeem betul2 RM250, tapi tak boleh .. Ke Mama yg tak reti. Huhuhu...

Terima kasih kepada visitor blog www.ambrynaa.blogspot.com
www.shawlcenter.blogspot.com
www.babycottonshop.blogspot.com
Jemput datang lagi :)



1 comment:

Terima Kasih Sebab Sudi Komen :)

There was an error in this gadget