Travel

Friday, February 01, 2013

Japan Trip : Toyota Kosen - College lama Papa

Hari ni Papa nak tunjuk tempat Papa belajar dulu pulak. Kita pegi rumah lama Papa dan 'sekolah menengah' lama Papa.
Patutnya stay sehari lagi kat Toyota ni kan Papa...baru lah boleh pegi banyak lagi tempat-tempat kenangan terindah kat Toyota ni kan..
Depan apartment Uncle Mat Lan


Gambar kenangan 'Ali & Hana
Makwan nak bergambar dekat pokok Pisang Kaki


Bertolak dari rumah Uncle Mat Lan lebih kurang pukul 10.00pagi selepas sarapan nasi goreng Fizan. Terima kasih banyak-banyak...siap bagi tapau lagi..susahh-susaahhh ajer.

Sebab semalam tak sempat nak amik gambar kat Toyota Kosen. Pagi ni, singgah dulu kat Toyota Kosen & apartment lama Papa. Tak banyak yang berubah, masih seperti dulu. Cuma apartment papa dah jadi kaler PINK. huhuhu

Apartment lama Papa. dah jadi kaler PINK!

Jalan ke pintu pagar Toyota Kosen. Sepanjang jalan dipenuhi dengan pokok bunga sakura. Belum musim bunga sakura lagi. Kalau tak memang cantik sangat jalan nih.
Kokuritsu Toyota Kousen, papa tengah mengimbau kenangan lalu la tu :)

Student2 Toyota Kosen sedang buat pentas untuk Kosen Festival (kut)
Mama pun tumpang posing :). Picture taken by Amna
Perjalanan di teruskan ke Tokyo.
Kita singgah tengok Fujii san dulu.
Jumpa di next entry :)

1 comment:

  1. Iiinaaaaaaaaaaaaaa.......!!!!

    aku gi Kagoshima tahun 2006, pusing2 cari apartment lama aku tak jumpa! ahahahaha
    sebab ada kedai2 baru muncull.. sampai tak cam jalan. lagipun masa terhad tu yg cari pun tak jumpa.. tapi bila cari dalam google ada lagi apartment aku tuu.. ntah bila lagi nak jejak kaki kat situ uhuhuhuhu

    ReplyDelete

Terima Kasih Sebab Sudi Komen :)

There was an error in this gadget