Travel

Sunday, July 01, 2012

BRAVE @ GSC, SETIA CITY MALL

First time jejak kaki ke shopping complex baru bukak kat Klang ni. Mak ooiii besar dan ramainya oraanngg!! Ada 7 tingkat, GSC atas sekali. Sempat pegi Butik kawan kak Umi - D'RIAS. Terbeli baju kurung budak2. Hehe..

Tujuan sebenarnya nak tengok wayang citer kartun BRAVE. Kisah, puteri raja berambut merah awan nano yang brutal. Rasanya 1st time bawak 'Ali tengok wayang, mula-mula terpaku mata dia tgk skrin. Tengah2 citer dah setat merengek, nak tido rupanya. Tengah sedap tido terjaga sebab bunyi bising sebab scene lawan2.

Amna & Dania plak over gelak, orang lain dah habis gelak depa tak habis2 lagi. Aimy selagi ada Papa OK, no problem. Hehehe. Zara yang bagus, senyap je tengok dari mula sampai habis.

Sebelum tgk movie, alas perut kat the Dining Place. Mama order pasta carbonara. Biasa jer, guna mushroom dalam tin. Tapi hazelnut coffeenya sedap!

Next time leh pegi lagi jalan2 kat Setia City Mall ni :).

4 comments:

  1. Anonymous9:56 AM

    amboiii yaya...siap uncle pet dokong...

    ReplyDelete
  2. Lepas kak umi letak bawah..terus dia angkat tangan minta dukung kat uncle pet :)

    ReplyDelete
  3. nozie rosli1:42 AM

    Uncle pet???hihihi..ashik pakai baju bola mesia jek uncle pet nie..eh..eh..pkck nie..hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nozie...Nama manje - EPET...so jadi Uncle Pet...ekkeke

      Delete

Terima Kasih Sebab Sudi Komen :)

There was an error in this gadget