Travel

Tuesday, March 06, 2012

My Baby Model - Ambry Nasr 'Ali

Sepanjang berpantang, ini la kerja Mama kalau berkesempatan, membuli 'Ali...hehheheh
Kalau boleh nak try semua style yang Mama selalu tengok gambar baby yg kiut2 tu. Kebanyakan gambar baby biasanya tak pakai baju, Mama takut nak buka baju 'Ali kalau 'Ali dah tido..kalau dah jaga jenuh nak tido kan balik...huhuhu
Jadinya, ini antara gambar terbaek(terbaek ke?) yg Mama dpt amik lah :)


where is the milk?


in my palm


little feet


My hand your hand


2 pusar...bdak degil nih! :)


Red Socks


Don't let me go


After shower


Mama, hug me :)

Perjalanan baby photography Mama takkan berhenti di sini...hehhehe

4 comments:

  1. teruskan berusaha lagik..mana tau nanti boleh jadik profession tetap:)

    ReplyDelete
  2. Sangat best kalau ada 'model' di rumah - boleh fotoshoot selalu ;)

    Excellent pictures sis ;) make sure u print it also lagi best. Keep the great pictures coming ;)

    ReplyDelete
  3. memang superb & penuh seni la nko amek nihh. guna lense macro ekk..?

    ReplyDelete

Terima Kasih Sebab Sudi Komen :)

There was an error in this gadget