Travel

Tuesday, October 04, 2011

1st Time Ever Lucky Draw - Perodua Day 2011

Tahun ini menjadi sejarah manis buat Mama kerana pertama kali dalam hidup dapat Cabutan Bertuah! Cabutan bertuah ini bersempena Perodua Day 2011. Mama dapat iPod Nano 8G. Alhamdulillahh:)

Perodua Day 2011 diadakan di car park & padang HQ. Mama macam biasa memang tak pernah berharap pada cabutan bertuah sebab memang confident tak akan dapat punyeee.. Tapi bila ada kawan Mama(Siti Fatimah), bagitau nama Mama ada kat senarai cabutan bertuah.. Rasa tak sabar nak tengok, eh! Betul ke??
Walaupun ramai manusia yang tengah tengok nama masing2 kat papan kenyataan.. Mama menyelit jugak:).. Memang betul Mama dapat!! Yeaayyy!!
Rezeki baby.

Hari ni Mama collect hadiah dari AJK cabutan bertuah. Ini la rupanya iPod Nano. Berapa la agaknya harga di pasaran. Mama tak survey lagi. Tapi Mama memang tak de niat nak jual, kenangan manis nih:).. Len kali tak tentu dapat lagi..kan..kan.. Rasa nak framekan pun ade.. Kehkehkeh.
Earphone & charger boleh guna tuk iPhone Mama jugak.

Thank you Perodua:)

4 comments:

  1. waa weeeeeeeeee.. rezeki baby eheheheheh! memang lucky dan terasa lucky kann kan kann!!

    aku pernah dapat lucky draw MP4 player masa annual dinnerr..lepas tu juall dapat RM200 ++. Duit tu aku beli barang lain yg aku nak plak.. nahahahaha. yang penting.. memang ternyata lucky!! he he

    ReplyDelete
  2. Nakia..arigatou :)

    ReplyDelete
  3. Izan... Sayangnya nak jual:)...takper, kalau anak2 sebuk main iphone Mama. Mama layan lagu jer lah...

    ReplyDelete

Terima Kasih Sebab Sudi Komen :)

There was an error in this gadget