Travel

Monday, December 29, 2008

Animal World Safari Melaka

Animal World Safari
A Famosa Resort Melaka
28 December 2008
ular idup ni tau! tu yang muka cam nak nangis tuh..akakkak
Mira & poney

adik takut burung unta. Mama pun takut jugekkk!!

Hari nih last akunya retreat, sebab pagi ni punya aktiviti Paintball tak dapat la joint, walaupun dalam hati teringin jugak..ekekke..tapi sempat jugak la pegi tengok diorg 'berperang'.
Lepas tengok bdak opis berperang, aku & family pegi Animal World Safari. Yang best gi sini, sebab ada naik trak ala2 mengembara dalam hutan gitu. Pas tu traknya plak, ala2 naik roller coster. Lagi satu naik bot nak pegi Monkey Island. Monkey Islandnya x la besar mana, monkeynya pun tak banyak..tapi sebab naik bot tuh jadi cam adventure gitu..hehhe.
Sempat tengok Bird Show. Dapat la dengar Burung Kakak Tua nyanyi lagu happy besday.
Mira excited siap ajak pegi Zoo Negara plak..nak tengok badak air. Ntah tau ke idak badak air tu macam mana..heheh

No comments:

Post a Comment

Terima Kasih Sebab Sudi Komen :)

There was an error in this gadget