Travel

Monday, January 26, 2009

Pump Avent

Wish List

Aku 'terbeli' set breast pump Avent. Aku baru 19 weeks, tapi dah beli..x terlalu awal ker ek?
Ini semua sebab tergoda dengan diskaun kat parkson. Harga asal rm389.90 diskaun 20%.
Mula2 tgk tak beli lagi, sebab nak survey tempat lain. Masa jalan2 kat Jusco Sunway Piramid, tgk harga rm398.90. Dah la lebih rm10, tak der diskaun lak tu. Terus kimeta nak beli kat Parkson. Esoknya on d way nak gi umah Mak Ngah kat Kajang, terus minta abang singgah kat Parkon Rawang, beli set breast pum Avent dengan harga rm311.92, pas tu dapat voucher Parkson rm20 lak tu! Waaaa...otoku...hehehe..Dalam Avent set ni ada, beg, breast pump, 2 botol besar, 2 botol kecik, 2 cooler pack. Harap2 untuk next baby dapat breast feed lama sket..lebih setahun maybe? InsyaAllah....

2 comments:

  1. Uiii.. baguih baguih baguihh!! kalau dah ter'invest' memahal ni confirm la semangat nak BF! Dania pun masih BF lagi sampai la ni.. mmg best memanjakan dan membelai anak2 yg BF nihh.. huhuhuh!

    ReplyDelete
  2. bagus nye zali. impian baik punya! moga tercapai impian ni.. dah invest mahal2 gini..

    ReplyDelete

Terima Kasih Sebab Sudi Komen :)

There was an error in this gadget