Travel

Friday, January 05, 2007



aku dan sesuatu
novel grafik by aie

Aie-kartunis yg aku mmg minat sangat sebab kartun dia yg cun giler.
Kalau dulu, aku beli majalah Ujang sebab nak baca, tengok & tiru kartun Aie.

Masa 'bercuti di KL', pegi Kinokuniya Suria KLCC, jumpa novel grafik Aie. Sebelum nih mmg ader terbaca dalam paper Aie ada kluarkan novel grafik. Aku trus beli (papa yg bayar..hhehe)
Tapi yg ada

'buku 3 - Cerita Dari dalam'

jumlah ada 5 buku. Kalau ader 5 buku kat situ mau aku angkut semua kut.

Ari ni pegi MPH 1U, carik lagi novel grafik Aie, dapat

'buku 2 - Dia Yang Dulu'.

Ada lagi 3 yg mesti aku carik..ehhehe
*************


Movie - Night at the Museum

mmg best! kelakar. mmg berbaloi bayar rm10 untuk tiket. Sesapa yg kaki wayang, mmg disyorkan tengok.
**********
shopping sikit.
t-shirt papa - jeans mama - baju mama

4 comments:

  1. syoknye cuti panjanggg..tak gi tengok "Sinking of Japan"..tu kira masuk dalam listing yang kitorang nak tengok...cuma takde masa yang sesuai jerk

    ReplyDelete
  2. Setakat nih x der plan lagi nak tengok Sinking of Japan. sbb kalau citer cenggitu malas tgk wayang.
    Biasanya kalau tengok wayang nih citer kartun, lawak & komedi romantis.

    ReplyDelete
  3. Anonymous12:13 PM

    untuk novel grafik aku dan sesuatu dah brapa jilid yg dah dpat anda kumpul?

    ReplyDelete
    Replies
    1. 2 jer..yang lagi 3 tak jumpa pun :(

      Delete

Terima Kasih Sebab Sudi Komen :)

There was an error in this gadget