Travel

Sunday, October 19, 2014

In Cafe, Damansara Perdana ~ Organic Food versi minum petang

Hari ni hari ke-2 training CWA unit trust. Seperti yang Mama tulis last post, Mama nak mai lagi rasa kek organic plak.
Habis kelas cepat hari ni. sambil tunggu Papa sampai. Mama lepak sini dulu rasa kek organic kat In Cafe ni.
Ada 3 pilihan je. 
1) Goji Berries Maca Brownies (jgn tanya Goji Berries tu macam mana.. Tak tau! Hahahah)
2) Chia Seed Carrot Cake (Chia Seed?? Pelik-pelik aaiihhhh...)
3) Gluten Free Flourless Cacao Hazelnut ( tak dak tepung??? )

Tengok rupa brownies dengan carrot cake tu macam kering & keras je. So, try amik Cacao Hazelnut. Walaupun nampak kering jugak. Huhuhu
Cacao Hazelnut tu boleh pilih nak makan ngan yogurt atau ice cream. Mesti lah ice cream kan!

Overall sedap, tapi mahal. Hahahhaha


Menu yang kena dongak bila nak baca.

Lapik kek atas daun pisang. Kalau takde ice cream dah rupa bengkang. Heheh
Tapi kek sedap, texture yang sangat lembut.
Harga : RM13

Latte yang mini. Biasa gelas panjang, ni gelas pendek. 
Harga : RM12

Selfie itu wajib(^^)v

Gluten Free Flourless Cacao Hazelnut.
Whole cake, nampak kering kan?

Chia Seed Carrot Cake

Goji Berries Maca Brownies

List coffee & tea

Kenapa organic food mahal?


No comments:

Post a Comment

Terima Kasih Sebab Sudi Komen :)

There was an error in this gadget