Travel

Friday, August 16, 2013

The Smurfs 2 & the Delicious

Sempena cuti raya yang masih berbaki sehari dan amyras pun cuti sekolah, bawa amyras tengok movie kartun as per requested by Aisya. Movie kartun yang ada hari ni The Smurfs 2 je... Layannnnn

Lepas movie cari makan plak. Tanya amyras nak makan kat mana. Cari2 kat map.. Aisya tunjuk Papa Rich.. Papa kata asik Papa Rich jeee.. Amna ajak makan sushi.. pun kena reject. Mama pun dengan laju nye tunjuk The Delicious ... Hehehhe

Last masuk The Delicious ni lepas pantang dengan Along Effa. Itu pun makan desserts jer.. Teringat red velvet cupcake nya yang sedap tu!

Tapi The Delicious OU dah lain decorationnya.. Dah takde bantal-bantal warna biru hijau yang cantik tu.. Kerusi rotan pun dah tak de..Nampak agak gelap. Tapi yang bestnya buku menunya dah ada gambar. Sebelum ni takde gambar jenuh nak imagine rupa makanannya.. Heheh

Papa ralit tengok hp, Mama panggil suh posing sekali pun buat tak layan jer :(

Buku Menu. Red Velvet cup cake takde :(

Happy kakak Aisya dapat makan kat The Delicious.

Menyelerakan tak? Huhuhu

Ini Aimy punya. Perrghhh.. Meleleh coklat dia. Tapi Aimy rasa sikit dah tak nak. Mama & Papa tukang abis kan. Air coklatnya pun tumpah & pecah ke lantai...nasib baik tak kena charge.. Hmmm.....

Chocolate Sundae order by Amna.

Cheese cake order by Aisya. Tak abis pun sebab tak sedap. Lain macam sikit rasa cheese cake nya.

Amna paling pandai posing masa makan. Heheh

Aimy tumpang sekaki makan spaghety bolognese Amna.

Amna & Aimy yang selalu bergaduh :)

Papa kalau makan memang tak pandang kiri kanan dah. Tengok-tengok dah abissss...



Thank you Papa for the best treat today. Muahh! Muahh! Muahh!! ♡










2 comments:

Terima Kasih Sebab Sudi Komen :)

There was an error in this gadget