Travel

Tuesday, July 02, 2013

Accident Lagi.....

Apakah malang..
Apakah petanda..
Apakah dugaan..

15 June 2013 - hari yang Mama tunggu-tunggu sebab first booth AMBRYNAA shawl. On the way nak ke E@Curve, mama accident ngan mamat Pakistan takde lesen vangang! Kalau nak belok kanan. Duk la lorong kanan. Yang duk lorong kiri tu kenapa?? Kalau dah terlepas simpang tak payah la cilok tiba-tiba!! Kan dah kena langgar!! GggggRrrRrR!!!

Mula-mula Mamat tu nak bayar je repair. Tapi bengkel kat Dengkil. Bapak jauhnya!!
Sehari bleh siap dia kata. @$%^* kau!!
Tunggu sampai Papa datang. Papa sampai2 je terus mengadap mamat tu..

Anyway, lepas tu semua pegi balai polis.. Mama yg ada Waze ni duk belakang sekali.. Papa ntah ikut Mamat mana. Last2 Mama sampai dulu. Hmmmmmm...

Settle report polis, dalam pukul 1 tghari. Dengan laparnya.. penatnya.. stressnya.. phobia pun ada nak bawak keta.. Sebab baarruuu je lagi rasanya accident kena langgar dari belakang... Terus decide cancell booth. Tak de mood sangat2 dah.
Takut kang Mama muka kelat je depan customer. Huhuhuhu...

Dari balai polis terus hantar Along balik Shah Alam. On d way balik BB, singgah jejantas makan icecream.. Layan perasaan....

Sedih..











No comments:

Post a Comment

Terima Kasih Sebab Sudi Komen :)

There was an error in this gadget