Travel

Wednesday, June 05, 2013

Mc Cafe ~ mahalnya Blueberry Cheesecake!

Dari semalam duk ngidam nak merasa Mc Cafe nih. Hari ni seperti yang dijanjikan dengan anak-anak, minum petang di Mc Cafe Pekan.

Sampai-sampai je terus masuk 'taman'. Mama beli sundae chocolate untuk Amyras & my all time favourite: ice latte (panas kat Pekan ni.. dahaga je rasanya) + blueberry cheesecake.

Terkujat jugak tengok harga cakenya, campur tax jadi RM10.50! Mahalnya 1 slice, sizenya lebih kurang cake Secret Recepi jer. Huhuhuhu
Standard harga Mc Cafe ke.. Mc Cafe kat Pekan ni jer?

Anyway, budak-budak happy men'konker' taman mainan. Takde orang lain dah.
Amna yang mula-mula bad mood sebab x dapat happy meal pun berpeluh-peluh main kat dalam tu.













2 comments:

  1. Mahal tuuuuuuuuuuuuuu...!! Mc Value set siap burger, fries & air pun lagi murah ekekekke

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu la kan, burger dia bagi murah.. Sekali cake mak oiii.. Double! Huhuhu

      Delete

Terima Kasih Sebab Sudi Komen :)

There was an error in this gadget