Travel

Sunday, May 26, 2013

Bowling KPM 2013 ~ No 2 individu?? Biar betul!!

Memang tak sangka boleh dapat no 2 individu. Score tak la banyak pun, 111-156-76. 2nd frame tu je yang kategori mantop sket. 3rd frame dah letih, dengan machine yang bawa turun pin yang asyik rosak je..spoil mood je. Plak tu group yang last abis main, next group dah tunggu. Tu yang pakai baling jer..( eceh!! banyak lak alasan ek?)
Anyway alhamdulillah :), murah rezeki dapat cash RM100 + RM75. Group dapat no 4.

Terima kasih pada Untie Eisya yang mengajak main bowling hari ni. Dah lama sangat tak main bowling & dah tak berapa teringin main bowling dah sebenarnya. Tapi Alhamdulillah.. ada rezeki hari ni.

Sempena Bowling KPM 2013 ni Ambrynaa Shawl sponsor shawl untuk group yang menang No. 1 , 2 & 3. Harap para pemenang suka shawl yang Mama sponsor:).





















No comments:

Post a Comment

Terima Kasih Sebab Sudi Komen :)

There was an error in this gadget