Travel

Saturday, April 13, 2013

Toast Box One Utama ~ cute cafe

Dah lama usha Toast Box ni tapi tak pernah berkesempatan nak try. Hari ni ada chance dating tgk wayang dengan Papa kat OU.
Movie G.I Joe start pukul 2.20pm jadi ada masa nak pegi makan. Sebab pagi tadi dah makan nasi lemak, so lunch nak makan light-light jer. Tingkat bawah GSC ada Toast Box ni, Mama suggest makan kat situ. Papa kata OK.

Konsep kedai ni simple je dengan kerusi & meja yang comel & kaler putih. Menunya menu kopitiam, Mama dan Papa order kopi, thick wholemeal roti bakar with peanut butter & satu lagi with butter & kaya. Papa juga order karipap. Tapi Karipap IKEA lagi sedap lah... Huhuhu

Kenyang gila makan thick wholemeal nih.. Len kali kalau nak makan light-light bleh lepak sini lagi.

G.I Joe memang best! Pelakon mantop2. Tapi hero Mama mati la plakkk..tapi overall citer memang best.

Lepas habis movie pegi beli baby car seat untuk 'Ali. Beli brand Sweet Cherry jer... Tak sanggup rasanya nak beli harga ribu-ribu nih. Huhuhu









3 comments:

  1. Thick wholemeal roti bakar dia sekali pandang dah macam kek pisang uhuhuh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aku nampak macam bengkang ubi.. Huhuhu

      Delete
  2. hensem ah papa...kekekkekke

    ReplyDelete

Terima Kasih Sebab Sudi Komen :)

There was an error in this gadget