Travel

Thursday, March 14, 2013

Upacara Meletak Batu Asas Kilang Baharu Perodua dan Pelancaran Model 'S' Series Perodua

Hari ini sempena sambutan 20 tahun Perodua, ada event besar kat Perodua. Buat julung-julung kalinya pelancaran model kereta di buat di Perodua. Biasanya dibuat di hotel. Kali ni buat kat padang Perodua, pasang khemah besaarrrr punya, boleh muat 5 ribu lebih orang dalam khemah tu.

Walaupun kepanasan duk dalam khemah tu, tapi excited nak tengok perasmian model 'S' series mengatasi segalanya. Cewah!!

Duduk depan skrin besar. So, amik gambar dari skrin besar jer la. Sebab khemah depan pentas utama dah penuh.

Mama tak reti nak cerita pasal kereta ni..apa beza 'S' series dengan model yang sedia ada? Itu kena tengok sendiri kat Perodua outlet atau layari www.perodua.com.my

Yang Mama tau, warna specialnya Ozy Orange. Sekali pandang macam kaler merah, tapi lain. Ada banyak ciri-ciri tambahan tapi harga boleh dapat dari 25 ribu.

















No comments:

Post a Comment

Terima Kasih Sebab Sudi Komen :)

There was an error in this gadget