Travel

Sunday, February 24, 2013

Taman Rakyat Klang ~ senamrobik dan jogging di hujung minggu

Hari ini kali ke-2 kita pegi ke Taman Rakyat Klang. Kali ni 'Ali pun ikut sekali. Aimy masih tido nyenyak, terpaksa la ditinggalkan. Huhuhu

Hari ni sampai di Taman pukul 9 pagi. Senamrobik dah habis!!! Alaaa....lambat la kita. Minggu lepas sampai pukul 8 pagi, sempat la Mama bersenamrobik.

Seperti minggu lepas, orang sangat ramai. Sangat meriah taman ni. Mula-mula, Papa jogging seround dengan Aisya & Amna. Mama jaga Ali sambil jalan-jalan di padang. 2nd round Aisya Amna main kat gelongsor, turn Mama plak jogging dengan Papa sambil Papa dukung 'Ali.

Seronok kalau dapat beriadah di taman ni. Kat Bukit Beruntung takde taman khas untuk jogging & bersenam ni. Kalau ada mesti best kan?

























2 comments:

  1. bagus bagusss.. kena selalu buat aktiviti macam ni ngan anak2.. dekat ngan alammmmm.. er pakcik tu nak bersilat ke apa..?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan.. Seronok wat aktiviti macam ni.
      Pakcik tengah ber taichi .. Huhuhu

      Delete

Terima Kasih Sebab Sudi Komen :)

There was an error in this gadget