Travel

Monday, June 25, 2012

MY FIRST POPLOOK DRESS♥


Ini dress pertama yang saya beli dari POPLOOK.COM.
Sangat suka materialnya, t-shirt cotton. Lehernya agak luas, tapi boleh dicover dengan tudung yang labuh. Dress ini disertakan sekali dengan tali pinggang dari material yang sama, tapi saya gantikan dengan tali pinggang lain yang saya beli dari POPLOOK juga.

Anak saudara (bersama dalam gambar-Effa) saya kata, tali pinggang yang sama material nampak macam baju tido. Hehehe. 
Effa memakai dress yang dijahit sendiri. Student aliran fesyen la katakan, kena la pakai baju jahitan sendiri kan :).

2 comments:

  1. santek...like poplook!!!

    ReplyDelete
  2. Anonymous11:48 AM

    nak buat payment kat poplook nih,click je ke link proceed dy ? takut la.. online banking nie mane boley click link2 kan,kena tros g website dy.pls reply asap.dah eager sgt nk baju poplook nih.. ;(
    nie email saya :

    farrafannee@yahoo.com

    ReplyDelete

Terima Kasih Sebab Sudi Komen :)

There was an error in this gadget