Travel

Saturday, November 20, 2010

Hari Anugerah Sek Rendah Agama Taman Bunga Raya

15 November - Happy Birthday Papa!!
Hari ni Isnin, Mama & Papa dah start cuti sempena Aidiladha. Hari ni ada hari penyampaian hadiah kat sek agama plak. Kali ni, Amna tinggal kat nursery..dia pun tak heboh nak ikut..boring agaknya.
Lepas daftar ingat nak pegi sarapan kat kedai..tengok2 dapat sarapan pagi. Wah! bagusnya..sekolah keb tak bagi apa2 pun. Amik makanan terus gi kantin :)Ini buku aturcara, mama perasan ada NOMBOR kat atas kanan buku ni. Ni mesti ada acara cabutan bertuah nih...tapi malangnya, no Mama & no Papa x bertuah...
Standby kat luar dewan.

Aisya dapat no. 2 dalam kelas. Cam mana ejaan nama tak betul ni...hmmmmm

Mama & Papa lepak kat kantin makan kueh2 & mihun goreng.

Persembahan nasyid dari pelajar2. Nasyid sekarang tak macam nasyid dulu2. Lagi best & menghiburkan. Dan lagi best & sedap dari nasyid sek kebangsaan ;p.

Dapat hadiah beg. Tahun depan Papa x payah beli beg sekolah dah :)

Ini kek 'buah' sempena birthday papa :)

2 comments:

  1. tahniah aisya...tahniah juga kat mama, papa n family aisya!!

    ReplyDelete
  2. thank you noora :)

    ReplyDelete

Terima Kasih Sebab Sudi Komen :)

There was an error in this gadget