Travel

Thursday, June 20, 2013

Meroyan di Jalan TAR

Hari ni sorang-sorang Mama shopping kat jalan TAR. Asal-asalnya nak berombongan Cik Kiah dengan kawan-kawan Ojosama, malangnya kawan-kawan tak dapat join sebab masalah kesihatan dan kebizian. Takpe lah, Mama shopping sorang-sorang pun OK.

Mula-mula cari stock shawl baru. Waaaa.. Banyaknya yang berkenan!! Target ambik 4 kodi jer. ( 1 kodi 20 lai ) tapi jadi 8 kodi.. Huhuhu.. Cash money yg Mama bawa pun tak cukup, terpaksa guna kad kredit.

Lepas dah simpan stock shawl dalam kereta. Mama jalan-jalan area jalan TAR sambil survey-survey harga dan ambik gambar, konon-konon feeling street photographer lah! Ekekekke

Petang ada appoinment dengan Artchetak. Tapi lambat lagi nak sampai ke petang nih. Lepak kat Sogo makan ABC special & sempat posing kat 'air terjun' untuk promo shawl baru.

Bila tengok balik gambar x menarik langsung! Takde ciri2 'street' pun. Huhuhu
















1 comment:

  1. Muahahah manyak syiok kan? memang tak boleh beli sikit-sikit ni

    ReplyDelete

Terima Kasih Sebab Sudi Komen :)

There was an error in this gadget