Travel

Monday, February 22, 2010

Illumination at i-City, Shah Alam








WoowwWw!! rasa macam kat oversea..atau lebih spesifiknya..rasa cam kat Jepun :)
lepas untie umi tunjuk gambar 'pokok lampu' yang ada kat i-City, mama x sabar2 nak pegi.
Memang mama orang pertama yang bersiap..kekkek..


Kat mana i-City nih? kalau dari Klang, kat sebelah kiri tol Bukit Raja dah nampak pokok2 lampu ni. Lepas tol, masuk kiri. Memang ada signboard i-City ni.

apa benda i-City nih? mama pun x tau. heheh..kalau nak tau lebih lanjut, bleh layari http://www.i-city.my/

Masuk free, start pukul 7 sampai 11 malam. Tapi masa balik dari makan dah 11 lebih, tapi masih terpasang lampunya..orang memang ramai. Disarankan parking kat parking lot dalam bangunan. Parking pun free (masa kitorg pegi ni la).

Memang ralit tgk lampu2 nih. Mula2 ingatkan lampu yg dipasangkan kat pokok. Rupa2nya, memang lampu yg berbentuk pokok. Bukan setakat pokok, bentuk binatang pun ada. Memang cantik dan romantik!!
Lepas tgk lampu, makan kat Pak Li Kopitiam kat seksyen 7 plak. Pernah masuk 'Jalan2 Cari Makan-tv3' kedai ni..memang rami orang. Next entry nak citer pasal Pak Li Kopitiam lak :)
*more picture in facebook


















2 comments:

  1. biar ciknoora jadi org pertama kasi komen utk entry ni :-) ehehhe.. lawo la zali. tak sangka bleh cantik cenggini. ada baca gak...diorg buat lampu2 ni sejak krismas kot. kang weekend nak ajak cik abang p sana la. ekkeke..

    ReplyDelete
  2. heheh..memang lawoo..pegi jgn x pegi..tangkap gambar banyak2 :)

    ReplyDelete

Terima Kasih Sebab Sudi Komen :)

There was an error in this gadget