Travel

Sunday, March 02, 2008

Family Vacation 2008



Family Vacation 2008


Seminggu bercuti di Jepun. Kenangan paling manis untuk dikenang tahun ini.

Bila dapat tahu Abang akan dihantar ke Jepun untuk training(bekerja sambil belajar), perkara pertama yang aku fikir-Nak pegi Jepun!! Lepas aje confirm abang pegi bila dan balik bila, aku terus je usha-usha kat internet tempat2 menarik kat Osaka dan tempat stay yang murah dan sesuai untuk family. Nasib baik la planning nak pegi bulan Mac, kira lebih kurang baru lepas bonus. Dah nampak dah bonus tahun nih kemana nak dihabiskan.
Family abang ipar pun nak follow. Lagi la best!! Boleh save duit hotel. :)
Tempat wajib pegi kalau pegi Osaka adalah Universal Studio Japan (USJ). Tempat wajib pegi kalau pegi Tokyo adalah Tokyo Disneyland dan sekarang sudah ada Tokyo Disneysea disebelahnya. Osaka dan Tokyo jaraknya sangatlah jauh. Kalau naik shinkansen(bullet train) atau flight mahal sangat la plak.
Aku akan citer lagi ke mana aku pegi......tungguuuu.....

No comments:

Post a Comment

Terima Kasih Sebab Sudi Komen :)

There was an error in this gadget