Travel

Wednesday, December 26, 2012

Photobook : Ayraa

Lama betul nak keluar photobook Ayraa ni. Bila dah siap edit, terus upload ke iphotobook.com. Tapi 2-3 hari uploading tak lepas-lepas. Hadoiiii... Memang tensen jugak la menunggunya.

Tapi service dari iphotobook.com sangat bagus. Bila order dah sampai, tapi album gambarnya tak sampai-sampai. Staff iphotobook call dan advise macam mana nak re-order. So, cuba dan cuba lagi.

Akhirnya sampai jugak album kepada iphotobook.com. Siap 2 kali sampai pulak. Huhuhu..
Dan akhirnya sampai dah photobook Ayraa ke tangan Mamanya :).

Untuk Ayraa, photobook bersize A4 potrait. Dari segi quality, nampak macam kurang sikit berbanding photobook Ali. Ada gambar yang tak sharp. Adakah memang gambar yang diambil tidak sharp atau masalah dari kedai? Kena study nih.

2 comments:

  1. Yela kak kan..nape eh nampak kabor..pas tu ada gambo yg nmpk bhgn kepala jek..

    ReplyDelete
  2. salam sis.
    Tiada ada yang lebih puas setelah amek gambar selain dari print gambar tu. Samada kecik kecik print atau sebesar besar sizenya, ada certain special feel holding and browsing trough the printed pages :)

    ReplyDelete

Terima Kasih Sebab Sudi Komen :)

There was an error in this gadget