Travel

Sunday, October 30, 2011

AmbryNaa's 9th Anniversary ~ Dinner at One World Hotel, Damansara

Salam kembali :)
Lepas window shopping, balik amik Amyras, highway dari Damansara sampai ke Sungai Buloh jem gila..adooiii...cam mana la org2 yang kerja jauh2, nak mengharungi jem setiap hari macam nih..adoiii..x sanggup!!
Lepas ambik Amyra's kat Taska, kembali ke One World Hotel sebelah One Utama. Sebab tak larat nak redah jem kat NKVE, Papa ikut Guthrie..agak jauh tapi tak jem.
Sampai kat One World hotel dalam pukul 10.45 malam. Tak larat nak keluar gi makan dah, so decide order In Room Dining service jer...so, ini la dinner malam ni..

 Welcome message yang terpapar kat screen TV. Gila jakun Mama & Papa...hahhahhahah!!

 Welcome fruits, epal, orange & kiwi. Tak sabar2 Amyras suruh Mama potong.

 Ini dia menu yang Mama order. Olio Spaghety, rasa sedap tapi MASIN la plak...lapor punya pasal..liciinnnnnn....

 Ini plak Margharita Pizza. Ini pun sedap, takder bahan lain pun selain cheese & sos. Tapi sedap!

 Ini plak, American Chocolate Cake. Dalam menu banyak jenis kek, tapi yang ada malam ni, cuma kek ini sahaja.

 Bun ni Mama tak order pun..dapat free. Amyras yang habiskan, Mama tak merasa sikit punnn....

 Bukan main kusyuk Aisya & Amna letak butter kat Bun.

 Konon2 romantik la nih.. hahhahhahah...

Muka budak2 yang happy sebab dapat tido hotel. Tido punya la lambat, melayan kartun kat TV.
Biasa kalau kat rumah Aimy tido ngan Papa & Mama. Kat hotel leh plak tido ngan kakak-kakaknya. Comel lak tgk Aimy tido kat tengah kakak2nya...huhuhuhu

Berakhir sudah satu hari aktivity Anniversary. Esok masa untuk MANDI KOLAM!!

Jumpa di next entry :)

2 comments:

  1. Omedetou..!! zutto zutto oshiawaseni ne..!!

    memang best la dapat tidur hotel walopon hotel kat KL. Kibun tenkannn kannn.. makan sedap2.. layanan besttt.. siap ada welcome greeting dari GM lagii.. harus simpann tuh!

    ReplyDelete
  2. ARIGATOU Izan,

    Kan..memang best lah! setahun sekali jer..huhuhu

    ReplyDelete

Terima Kasih Sebab Sudi Komen :)

There was an error in this gadget