Travel

Monday, March 28, 2011

Arif Yoges Steamboat Bukit Sentosa

Hari ni papa pegi Thailand, saje ajak kawan2 opis mama dinner sama2. Terus kena pau! ;p Tapi memang dah lama nak belanja Hariri & Shawal yang banyak tolong mama kat opis. Depa ajak pegi makan kat Steamboat Bukit Sentosa. Mama tak pernah pegi, terus terjahhh!! Laju jer bdak2 ni keluar opis!!

Boleh tahan juga steamboat kat sini. Dewasa rm15, kanak2 rm7.. Makan la banyak mana nak makan. Nak bakar boleh, nak rebus pun boleh. Ada daging, ayam, udang, sotong, beraneka jenis isi ikan. Ada jugak pelbagai sayur dan mee kering.

Restorannya agak tersorok, mama pun tersesat tempat lain tadi.. Heheh Waktu lunch kedai ni jual nasi daun pisang.. Kena try nih! Ada disediakan surau kat restoran ni. Sangat bagus kan?

Gambar ni ambik masa baru sampai.. Belum penuh meja:) InsyaAllah akan datang lagi ke sini.

5 comments:

  1. murah nyer na... leh wat re-union kat sini... tak jauh aku nak turun.. hehhehe

    ReplyDelete
  2. makan sedap2 lagi zali?!! hayok...tau2 badan mengembang esok lusa...abis le. ahahhha.. jahatnye ciknoora. tak sedor diri, badanku pun naik mengembang dah jugak. ehehhe..

    ReplyDelete
  3. Rozila ~ re-union aku ngan ko boleh la..hehhe

    Noora ~ tu ler..kena kontrol niiii..uwaaaa!! bila nak 'kempis' niii...

    ReplyDelete
  4. bg alamat please!!!!

    ReplyDelete
  5. Saufi~ dah letak peta & alamat kat new entry:)
    Selamat bersteamboat!!

    ReplyDelete

Terima Kasih Sebab Sudi Komen :)

There was an error in this gadget