Travel

Tuesday, October 26, 2010

Paintball is Painfull!!

Tido dalam khemah??? ingatkan tipu tapi ianya benar2 berlaku..uwaaaa...rasa nak nangis bila turun2 bas nampak khemah dah siap terpasang. Nasib baik dah siap terpasang, kalau kena pasang sendiri? Uhuk!
Rasanya kalau zaman sekolah, mesti excited nak gi camping nih. Tapi dah ada anak 3 ni, kalau boleh nak la rehat2 ditempat yang selesa dan yang penting makan sedap!
Tapi malangnya Team Building yang mama wajib pegi kali ni tempatnya dalam kebun koko, tido dalam khemah. Tak dapat la mama bawak princesses mama sekali. Tima kasih Papa sebab terpaksa jaga anak2.
Tempatnya adalah di Jeram Besu, Pahang. Kaler purple kulit buah koko nih. Tak pernah tengok, masa kecik2 dulu yang biasa tengok kaler hijau. Kalau dah masak kaler kuning.


Ini la wajah2 kawan2 & bosses 1 department sebelum di'tembak'. Huhuhuhu


Wah! gaya bukan main lagi..dah kena baru tau. Hahhahhahha!!

Pengalaman main Paintball dalam hutan ( sebenarnya kebun buah-buahan ), memang menyeronokkan. Tapi sakitnyaa kena 'peluru', kalau x tahan memang boleh meleleh ayo mate. Gamenya seharian, dari pagi sampai petang. Siap masak kat lam hutan tu! Memang sakit2 badan dibuatnya, tambah tido lam kemah lak tu..memang seminggu jalan macam org dalam pantang..kekkekke..tambah ngan lebam kat tempat kena peluru.

Hari ke-2 Teambuilding, sessi pasal kerja lak..dari sini mama tau sedikit sebanyak jobscope each section dalam department yang baru mama join ni. Semoga lepas Teambuilding kerja kita semakin mantap!

3 comments:

  1. Ahahahaha.. ok la tu. dalam gambar semua sengih sampai telingaaa hik hik hik

    ReplyDelete
  2. bagus gak teambuilding dlm kebun gini.. heheh.. kena kuat semangat le ni, tido dlm khemah. tido sensorg lak tu eh? huhu..

    ReplyDelete
  3. Izan ~ amik gambo mesti kena senyum..hehehhe
    Ume ~ ha ah..tido sorang2 ..uhuk!

    ReplyDelete

Terima Kasih Sebab Sudi Komen :)

There was an error in this gadget