Travel

Friday, November 08, 2013

11th Anniversary ♡ Cameron Highland - Part 3

Sejuknyaaa pagi-pagi kat Cameron Highland ni...liat betul rasa nak bangun. Kalau lambat bangun kang terlepas la pulak waktu sarapan. 

Antara makanan buffet sarapan pagi ini. Budak-budak layan coco crunch jer.. Tak berbaloi langsung! 


Posing selepas sarapan, susah betul nak amik gambar budak-budak ni. Tak mau diam!




Macam comel jew.. Macam sweet jeww.. LOL!



Lepas check-out, posing jap di kawasan hotel. Di sebalik pagar putih tu adalah kawasan bilik yang ber view kan taman.


Mimi yang bad mood.


Nak jugak posing berdua tu.. Heheh


Selamber je budak-budak ni duduk atas jalan. Adoiii..


Intai-intai taman.


Last photo in front of Century Pines Resort.

Seperti yang dijanjikan Papa semalam, hari ni kita pergi balik ke Teh Boh Plantation.


Jalan menuju Cafe Teh Boh melalui padang. Masa ni pekerja-pekerja Teh Boh sedang melakukan aktivity family day. 


Gerun jugak nak naik ni. Dah la Mama pakai hi-heels. Nyesal tak tukar pakai selipar.




Sampai dahhh.. Mengah jugak dibuatnya. Ramai betul pengunjung!!


The magnificant view♡♡♡


Nice decoration...ada info-info mengenai sejarah Teh Boh.


Antara bahan sejarah Teh Boh yang dijadikan decoration.


Cafe Tea Ria. Sangat ramai orang. Kena beratur panjang.


Ini dia makanan yang Mama beli. Layan teh Boh tarik sambil menikmati pemandangan ladang teh. Perrghhhh!! しあわせ♡



Amyras excited nak tuang teh.



Gula pasir yang disediakan di atas meja. Boleh la letak berapa banyak anda suka :)



Teh Tarik dalam mug : RM3.50. Huhuhu



Family picture taken by Aisya dalam hujan gerimis. 
Lepas tu hujan turun dengan lebatnya. Nasib baik bawak payung. Sebab kan hujan, Mama tak de mood nak pegi mana-mana dah. Ada gak niat nak beli bunga, sayur etc. Tapi bila dah hujan, malas toi nak turun dari kereta.
Takpe.. Next time kita pegi lagi yer Papa:)

No comments:

Post a Comment

Terima Kasih Sebab Sudi Komen :)

There was an error in this gadget