Travel

Wednesday, June 05, 2013

Aimy & Telur Rebus

Hari ni dinner kat kedai makan depan/sebelah Pasaraya Eng Hong. Papa order untuk Aimy - nasi putih suku, ayam goreng dan telur rebus. First time Papa order menu ni untuk Aimy kat kedai. Biasanya menu ni makan kat rumah jer. Telur rebus memang kesukaan Aimy.
Kalau pegi kenduri dapat telur rebus, belum sampai rumah telur rebus dah habis Aimy makan. Huhuhu

Kat rumah pun selalu rebus telur khas untuk Aimy. Sebijik tak cukup, paling tidak 2 biji. Takut nak rebuskan banyak-banyak. Nanti tak nak makan benda lain plak.
Sampai bila agaknya Aimy nak makan telur rebus ni...



No comments:

Post a Comment

Terima Kasih Sebab Sudi Komen :)

There was an error in this gadget