Travel

Tuesday, February 19, 2013

Shawl Express dari BOKITTA

Nak pakai shawl tapi tak reti nak lilit. Kalau anda ada masalah tu, cuba 'Ready-To-Wear Voila! The pin-free scarf' dari BOKITTA.

BOKITTA ni asal dari Beirut. Member ofis SC ada beli online dari BOKITTA Beirut. Campur dengan delivery charge, harganya lebih kurang RM70.00. BOKITTA Malaysia pun ada. Cuba google:)

SC try 1 tudungnya, tudungnya di sediakan anak tudung ala cekak dan ianya agak ketat. Lepas pakai anak tudung @ cekak tu, sarungkan ajer mak tudungnya. OK dah siap, tak yah pakai pin ke brooch ke. Kat bawah dagu ada jahitan getah, so adjustable la besar kecik muka tu.

Tapi bagi SC bukan style tudung yang SC minat. Kalau ada yang berminat boleh check di www.bokitta.com










No comments:

Post a Comment

Terima Kasih Sebab Sudi Komen :)

There was an error in this gadget