Travel

Friday, October 05, 2012

Cameron Tea Bharat Tea Shop

Satu lagi tempat WAJIB singgah bila pegi Cameron Highland ni kat Tea Bharat Tea Shop.
Sepanjang jalan dari Simpang Pulai ke Tapah ada 3 kut kalau tak salah Tea Shop nih.
Tapi yang Mama & Papa singgah Tea Shop yang pertama sebab boleh masuk kebun tehnya. Kalau Tea Shop yang lain jauh sikit dan menjunam ke bawah. Gayat!! hehehhe

Rasanya macam ada Tea Shop baru, next time la singgah kalau ada chance lagi...yer Papa yer :)
Kalau kat Tea Shop nih mesti tak minum teh kan..rasanya macam baru lagi makan..huhuhu
Tapi order jugak la teh tarik. Makanan kat sini pun tak best sangat..tapi sebab kedudukan di sebelah ladang teh itu yang menyebabkan naaaakkk jugak singgah.

Kalau nak beli souvenir pun ada. Tapi Mama jarang masuk kedai souvenir nih...malas!
Nanti adaaa je benda nak dibeli...huhuhu

Jom layan gambar lah..

Teka 'Ali nangis ke gelak? hehhe.
Makanan tak sempat nak buat "foodography" dah air tumpah..

'Ali tak berapa baik moodnya..tak gelak pun :(

Garang tak Papa? Tengah marah Aimy sebab tumpahkan air nih...ekekkek

Amna buat gaya K-Pop...ekekkek (Mama yg suruh)

Waahhhh..pandainya Aimy posing..mood tgh baik la ni, walaupun baru kena marah ngan Papa..hehe

Sepanjang perjalanan balik, Aimy bergayut kat tepi tingkap melihat pemandangan Cameron Highland :)

No comments:

Post a Comment

Terima Kasih Sebab Sudi Komen :)

There was an error in this gadget