Travel

Monday, August 13, 2012

IFTAR @ PASTA ZANMAI OU

Hari ini kali kedua berbuka puasa di luar dan kami kembali ke One Utama ( our second home.. Kehkehkeh)

Japanese food masih pilihan hati sebab sebelum ni tak puas makan.. Huhuhu

Papa masih dengan pilihannya 'Sashimi Set'. Aisya juga maintain dengan Unagi setnya. Pilihan menu lebih banyak berbanding makan di Pasta Zanmai sebelum ini. Pilihan Mama agak lain, first time nak cuba 'Spagethy with saseme cream & prawn tempura'. Mula-mula dah target nak amik Mini Set sebab akan dpt 2 jenis makanan, tapi malangnya semua pasangan makanannya ada ayam atau daging.

Prawn tempura Mama dapat segigit jer, yg lain ditapau dek Aisya & Mimi.. (saje nak bagi Mama tak puas makan, pas tu boleh datang lagi kan? kan? Hehehe )
Spagethy & saseme creame... Hmmmmm... Rasa macam salad pun ade... Huhuhu... Maybe next time Mama kena 'kembali' ke white souce.

Set Sashimi Papa macam biasa Mama tak dapat nak pau.. Tetengok dah abis!!
Aisya punya Unagi set ada 'tamago onsen'... Not bad.

Selain tu Mama order Seafood potato Soup.. Hmmm.. Nothing special. Soupnya cair dari yg Mama bayangkan.
Untuk desert Manggo Tart with Vanilla Ice Cream. Amna makan manggonya aje.. Tinggallah tart untuk Mama. Huhuhu

Papa jom pegi Pasta Zanmai lagi... Heheheh

1 comment:

  1. ulalala...! sedappnyaaaa.. aku posa ni jap food makan kat umah jekk ekekekek

    ReplyDelete

Terima Kasih Sebab Sudi Komen :)

There was an error in this gadget