Travel

Sunday, March 06, 2011

Kasut Baru Amyras

Sejak awal tahun nak belikan kasut jalan untuk Amyras. Aimy sbb dah membesar, kasut jalan yang ada dah tak muat. Aisya & Amna kasut high hillsnya dah x der hills sebab dah haus. Kesian mama tengok pakai kasut buruk.

Kalau nak beli kasut Amyras tak boleh beli tanpa diorang. Takut tak muat, takut tak berkenan. Aisya & Amna dah pandai memilih! Geram je kadang-kadang tu...

Selalunya susah sangat nak jumpa yang diorang dan mama berkenan. Mama pun kena berkenan jugak tau! ñŠ

Kalau kasut Aimy biasanya masalah size.. Nak beli kasut kategori baby, size paling besar pun dah tak muat. Bila kasut size kanak-kanak, size paling kecik pun besar.. Memang payah!
Tapi alhamdulillah, bila pegi BATA mama jumpa kasut yg mama berkenan. Walaupun besar sikit tapi OK:)
Aisya dan Amna, beli kasut yg sama. Dapat plak kasut Barbie, mmg suka sangat la...Amna biasanya memang follow jer kakak punya. Lagi senang mama & papa, tak yah nak cari kasut lain pulak:)

Warna pink!! Of course itu warna pilihan mama:).. Anak perempuan kan.. Itu warna paling seswaiõ©

4 comments:

  1. comel sgt kasut diorg ni ..zali! acik noora pun suka!!

    ReplyDelete
  2. ni dah menjurus ala ala gabrielle khai ni sis zalina ! keep it up!

    ReplyDelete
  3. Noora~ tu la.. Comelkan :) ..Harap2 bertahan lama la kasut ni.. HehE

    ReplyDelete
  4. Yan~ada gaya GK ek? Memang inspiring la GK tu.. Thanks to you for introduce the great photographer.

    ReplyDelete

Terima Kasih Sebab Sudi Komen :)

There was an error in this gadget