Travel

Friday, January 15, 2010

Lunch at Garden

Garden Restaurant One Utama, 1st time nampak restaurant ni memang teringiiiiiinnnn sangat nak merasa. Tapi bila tgk harga makanannya..oppss!! dapat bonus baru leh masuk nih. hehhe

Alhamdulillah, dah dapat bonus akhir tahun. Baru la berani ajak Papa makan kat sini.
Salmon Salad
Salmonnya sedap, tapi dressingnya kureeng..sebab rasa cam minyak jer..
Cappucino Blended & Green Apple Soda
Gelas macam Jug..comelll!!

Prawn Olio Spagethy
Papa kata sedap - Mama tak sempat nak 'pau'..

Garden Beef Burger

Menu untuk Aisya dan Amna, tapi Mama ngan Papa pun 'pau' jugak sikit..daging burgernya lembut.

Lamb Chop with Black Pepper Souce

Menu Mama order, sedap..puas ati makan.

Lampu hiasan berbentuk rusa..siap leh gerak2 kepalanya. Amna siap nak tunggang 'rusa' nih..aduhai anak Mama sorang nih.. :)

Cantik sangat decoration resataurant ni, seswai dengan nama garden. Terima kasih Papa, belanja kami makan kat restoran cantik cam nih!! Sayaaaannngg Papa..Muuaahhhh!!!

4 comments:

  1. wahhhh sudah dpt bonus ka...makan beso nampaknye....berapa bulan punye gaji nie..leh blanje aku plaksss hehehehe wei nape rambut si Amna nko potong gitu...

    ReplyDelete
  2. ngahahhaha..meh la datang Bukit Beruntung, aku belanjer roti canai..ekkek
    Kepala si Amna kena kudis, tuh yg potong pendek gila. Dah OK dah.

    ReplyDelete
  3. kat Sunway Pyramid pun ada kalo tak silap restoran GARDEN ni. dekat2 dgn Sakae Sushi..ngadap tpt org main ice-skating. errr..berapa RM ni zali, total utk semua2 yg korg mkn, minum ni? ehhehe...

    ReplyDelete
  4. Noora,
    total dalam rm90++
    pakcik yg bayo kekkeke

    ReplyDelete

Terima Kasih Sebab Sudi Komen :)

There was an error in this gadget