Travel

Friday, October 26, 2012

Maternity Photoshoot : Trial


 Mama ada dapat request untuk ambil gambar ibu mengandung. Mama tak confident lagi untuk ambil gambar ibu mengandung ni...tapi sebab ada yang request, Mama buat photoshoot trial dengan kawan-kawan Mama-mama yang memang tengah pregnant.
Jom tengok hasilnya...
 ***
Mama Hada : Pregnant 8 months




 
 
Mama Izan : Pregnant 4 months


 
Macam mana ..OK tak?
Mama memang rasa tak puas hati. Kekangan masa dan lokasi menyebabkan tak banyak aksi yang dapat Mama try. Terkilan Mama sebab tak ambil gambar berdua...hmmm..cuba lgi next time!

1 comment:

  1. Ad-hock photoshoot Zalie !! aku rasa 15 minit punya session jeeee.. dah la kat tempat orang lalu lalang kikikiki!!!!

    cantek gak nii.. tapi kena byk 'moment' lagi.. dah express mode.. org yg nak di snap pun tak sempat nak ber'moment' ekkekeke

    dgn ini izinkan aku cilok gambar mu iniiii.... yoroshiku!!!

    ReplyDelete

Terima Kasih Sebab Sudi Komen :)

There was an error in this gadget